Takrenovering billigt i Stockholm

Komplett Bygg & Tak AB

Välkommen till Komplett Bygg & Tak AB! Vi startade vår verksamhet redan 2012, för över 10 år sedan och har lång erfarenhet av alla sorters tak- och byggarbeten. Vi har vår verkstad i Tyresö men arbetar i och runt hela Stockholm. Som certifierat byggföretag är vi ett givet val för dig som planerar att bygga nytt eller skulle behöva renovera ditt tak. Tillsammans hittar vi en lösning som passar dig och ditt hus där vi har pris, miljö och kvalitet i åtanke.

Att lägga tak är ett hantverk, och något som utvecklats under lång tid och som inte enbart lärs ut på utbildningar utan i minst lika stor utsträckning från mästare till yngre kollegor. För oss är det viktigt att inte fastna i gamla hjulspår, vi strävar istället efter att alltid vara öppna för att lära oss nytt, och därför följer vi med i utveckling och trender som rör tak, material och arbetssätt. Detta innebär att vi kombinerar traditionella metoder med moderna tillvägagångssätt för att skapa optimala slutresultat. Kontakta oss idag för byggtjänster av toppklass!

Kvalitet inom hantverk och material

Komplett Bygg & Tak AB lägger vi tak som ska hålla. För att göra det måste de vara anpassade till det nordiska klimatet och dess växlingar mellan årstider. Därför arbetar vi med material av högsta kvalitet. Dessa material är flera olika till antalet. Även om vi till stor del arbetar med plåt begränsar vi oss nämligen inte till det, utan lägger lika bra tak i tegel och andra material. Oavsett vilken typ av material du anser passar din fastighet bäst ser vi alltid till att göra ett noggrant jobb som ska stå sig över decennier.

För din trygghet lämnar vi även garanti på alla jobb som utförs. Tack vare den höga kvaliteten vi håller har ingen av våra tidigare kunder behövt åberopa garantin under våra år som aktiva, det är givetvis ett fantastiskt kvitto för oss och en säkerhet för dig!

Takrenovering skicklig i Stockholm

Vilket tak passar dig?

Det är mycket att tänka på innan du ska lägga ett tak. Vilket material och vilken färg passar huset, behoven och omgivningen? Hur mycket får det kosta, hur mycket kan det väga, och kommer det att behöva underhållas, och i så fall hur? Med Komplett Bygg & Tak AB kan du känna dig trygg i att få det du vill och att allt görs professionellt och med hög kvalitet.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify