Om Ålstens Plåtslageri AB

Vi startade Ålstens Plåtslageri AB redan 2006 och har lång erfarenhet av alla sorters takarbeten. Vi har vår verkstad i Norsborg men arbetar i och runt hela Stockholm. Som certifierad kvalitetspartner är vi ett givet val för dig som planerar att bygga nytt eller skulle behöva renovera ditt tak. Tillsammans hittar vi en lösning som passar dig och ditt hus. Att lägga tak är ett hantverk, och som sådant något som utvecklats under lång tid och som lärs ut inte bara på utbildningar utan i minst lika stor utsträckning från mästare till yngre kollegor. Men vi fastnar inte i gamla hjulspår utan är alltid öppna för att lära oss nytt, och följer med i utveckling och trender som rör tak, material och arbetssätt.

Kvalitet i hantverk och material

På Ålstens Plåtslageri AB lägger vi tak som ska hålla. Och för att göra det måste de vara anpassade till det nordiska klimatet och dess växlingar mellan årstider. Därför arbetar vi med material av högsta kvalitet. Dessa material är flera olika till antalet. Även om vi kallar oss plåtslageri och är specialiserade på plåt begränsar vi oss nämligen inte till det, utan lägger lika bra tak i tegel och andra material.

Vilket tak passar dig?

Det är mycket att tänka på innan du ska lägga ett tak. Vilket material och vilken färg passar huset, behoven och omgivningen? Hur mycket får det kosta, hur mycket kan det väga, och kommer det att behöva underhållas, och i så fall hur? Med Ålstens Plåtslageri AB kan du känna dig trygg i att få det du vill och att allt görs professionellt och med hög kvalitet.