Mångsidigt och flexibelt

Som erfarna plåtslagare och takläggare kan vi erbjuda flera olika lösningar för olika sammanhang. Vi är certifierade och lägger inte bara tak av plåt, utan också av tegel och annat material. Och oavsett vilket använder vi bara material av högsta kvalitet som matchar vårt hantverk. Inget jobb är för stort eller för litet för oss.

services_icon1

Takrenovering

Tiden och årstiderna tar ut sin rätt. Om du behöver se över och renovera taket till ditt hus, småhus, näringslokal, garage eller vad det än är så hjälper vi dig gärna. Ett helt och snyggt tak lyfter hela byggnaden, både dess utseende och dess värde. Tillsammans hittar vi rätt material, egenskaper och utseende för att allt ska stämma så att du blir helt nöjd.

services_icon1

Takläggning

Taket är en viktig del av en byggnad. Det är ofta en större del av utseendet än man kanske tror, men att välja rätt tak handlar förstås inte bara om utseende. Olika tak av olika material har olika egenskaper, och ett väl genomtänkt och väl lagt tak är kort sagt enklare att trivas under. Ett nytt tak kan göra stor skillnad för hur ditt hus ser ut, och för vilket intryck det ger.

services_icon1.png

Byggtjänster

Vi ägnar oss inte bara åt tak utan har även expertis inom det mesta inom bygg. Vi kan bland annat erbjuda fasadrenovering, totalrenovering, badrumsrenovering, köksrenovering, poolbygge, tillbyggnader, utbyggnader och mycket mer.

services_icon1

Rådgivning

För att slutresultatet ska bli så bra som du hoppas på är det en bra idé att vända dig till oss för rådgivning. Vi kan bolla tankar och idéer och ge tips som gör att ditt nästa projekt uppfyller dina förväntningar!