Takrenovering bra pris i Stockholm

Planera din takrenovering

Taket må sitta överst, men är ändå något grundläggande i varje fastighet. Det ska inte bara hålla för väder och vind utan också passa in i husets och omgivningens karaktär. Att välja material och färg inför en takrenovering handlar förstås till stor del om praktiska frågor som pris och vikt, men också utseende, och faktiskt till och med ljud. Vi som jobbar här är proffs ut i fingerspetsarna och har både teoretisk och praktisk kunskap inom området.

Vi hjälper dig att tänka igenom vad det är du behöver och vill ha så att det blir riktigt bra. För även om vi förstås tycker att det är roligt att lägga tak vill vi ju inte att du ska behöva beställa en ny takrenovering på många decennier framöver efter att vi utfört en. Våra tak är nämligen byggda för att hålla länge.

Tak för nordiskt klimat

Alla tak vi lägger är byggda för att klara det nordiska klimatet och dess årstidsväxlingar. Kalla vintrar och varma somrar, snö, regn och hagel ställer höga krav på hållbarhet. Därför arbetar vi med material av högsta kvalitet. Vi lägger inte bara tak i plåt, utan också i tegel och andra material, och vi har erfarna medarbetare som inte bara vet vad som passar var utan också ser till att det hamnar där. Vi gör allt inom takrenovering, och inget jobb är för litet eller för stort för oss.

Inför en renovering av ditt tak är vi alltid noggranna med att undersöka din fastighets förutsättningar. Detta kan handla om allt från vind till solljus eftersom detta kan ha inverkan på taket. När vi har full koll på omgivningens förutsättningar kan vi komma med tips och råd kring vilken typ av lösning som lämpar sig bäst för just ditt hus. Boka ett platsbesök med oss redan idag då vi kommer ut till din fastighet och förser dig med all nödvändig information inför den stundande renoveringen!

Takrenovering företag i Stockholm

Tradition och förnyelse

Vi är en certifierad kvalitetspartner som startade vår verksamhet år 2012. Med många års erfarenhet av att lägga om tak kan vi våra saker och utför arbeten som verkligen håller för det svenska klimatet och allt vad det medför. Vi är också nyfikna och håller oss uppdaterade om utvecklingen inom tak och material för att alltid kunna erbjuda våra kunder det allra bästa.

Vi har vår verkstad i Tyresö, men arbetar i hela Stockholmsområdet. Vi arbetar bland annat mot företag men vi vänder oss även till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och andra organisationer. För din trygghet lämnar vi garanti på alla arbeten vi utför. Dessutom är vi självklart alltid bara ett samtal bort om några frågor skulle uppstå längs vägen. För oss är det en självklarhet att vara tillgängliga inför, under och efter projektet!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify