Planera din takrenovering

Taket må sitta överst, men är ändå något grundläggande. Det ska inte bara hålla för väder och vind utan också passa in i husets och omgivningens karaktär. Att välja material och färg inför en takrenovering handlar förstås till stor del om praktiska frågor som pris och vikt, men också utseende, och faktiskt till och med ljud. Vi som jobbar på Ålstens Plåtslageri AB är proffs ut i fingerspetsarna. Vi hjälper dig att tänka igenom vad det är du behöver och vill ha så att det blir riktigt bra. För även om vi förstås tycker att det är roligt att lägga tak vill vi ju inte att du ska behöva beställa en ny takrenovering på länge efter att vi utfört en. Våra tak är nämligen byggda för att hålla länge.

Tak för nordiskt klimat

Alla tak vi på Ålstens Plåtslageri AB lägger är byggda för att klara det nordiska klimatet och dess årstidsväxlingar. Kalla vintrar och varma somrar, snö, regn och hagel ställer höga krav på hållbarhet. Därför arbetar vi med material av högsta kvalitet. Vårt namn till trots lägger vi inte bara tak i plåt, utan också i tegel och andra material, och vi har erfarna medarbetare som inte bara vet vad som passar var utan också ser till att det hamnar där. Vi göra allt inom takrenovering, och inget jobb är för litet eller för stort för oss.

Tradition och förnyelse

Ålstens Plåtslageri AB är en certifierad kvalitetspartner och startades 2006. Med många års erfarenhet av att lägga om tak kan vi våra saker och utför arbeten som verkligen håller för det svenska klimatet och allt vad det medför. Vi är också nyfikna och håller oss uppdaterade om utvecklingen inom tak och material för att alltid kunna erbjuda våra kunder det allra bästa. Vi har vår verkstad i Norsborg, men arbetar i hela Stockholmsområdet. Vi arbetar främst mot företag men vi vänder oss även till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och andra organisationer.