Mångsidiga och flexibla

Som erfarna plåtslagare och takläggare kan vi erbjuda flera olika lösningar för olika sammanhang. Vi är certifierad kvalitetspartner och lägger inte bara tak av plåt, utan också av tegel och annat. Och oavsett vilket använder vi bara material av högsta kvalitet som matchar vårt hantverk. Vi arbetar i första hand åt företag, men också åt fastighetsförvaltare och -ägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Inget jobb är för stort och inget för litet.

img

Takrenovering

Tiden och årstiderna tar ut sin rätt. Om du behöver se över och renovera taket till ditt hus – småhus, näringslokal, garage eller vad det än är – hjälper vi dig gärna. Ett helt och snyggt tak lyfter hela byggnaden, både dess utseende och dess värde. Tillsammans hittar vi rätt material, egenskaper och utseende för att allt ska stämma och du bli helt nöjd. Ett helt och välskött tak är förstås en förutsättning för ett helt och torrt hus, men också en stor del i dess utseende och utstrålning.

img

Takläggning

Taket är en viktig del av en byggnad. Det är ofta en större del av utseendet än man kanske tror, men att välja rätt tak handlar förstås inte bara om utseende. Olika tak av olika material har olika egenskaper, och ett väl genomtänkt och väl lagt tak är kort sagt enklare att trivas under. Ett nytt tak kan göra stor skillnad för hur ditt hus ser ut – och för vilket intryck det ger.